5. Nacionalni sajam VP Srbije

Početak » Program » Formalna strana sajma

Formalna strana sajma

Zvanična satnica

Četvrtak, 16.05.2013. godine

Satnica

Aktivnost

Opis

14:00-17:00

Prijem učesnika Doček učesnika organizuje se ispred Sportskog centra u kome se održava sajam, gde će VP moći da ostave svoju opremu za štand.Učesnike će dočekati učenici škole i zatim odvesti do škole.U školi je pedviđena zakuska za sve učesnike sajma.

17:00

Obraćenje direktorke Direktorka škole obratiće se učesnicima sajma i poželeti dobrodošlicu.

18:00

Predstavaškole domaćina Svi učesnici sajma organizovano odlaze do Muzičke škole, na predstavu “Gospođa ministarka“ koju organizuje škola domaćin.

19:00

Večera Nakon predstave organizovan je odlazak  učesnika na večeru u objekat u koji su smešteni.

Petak, 17.05.2013. godine

Satnica

Aktivnost

Opis

Za učenike

Za nastavnike

07:00

Doručak Po završetku doručka učenici se organizovano dovode do hale u kojoj se održava sajam. Po završetku doručka nastavnici će individualno  moći da obiđu halu u kojoj se održava sajam.

08:00-10:30

Uređivanje štandova Učenici uređuju štandove. Nastavnici učestvuju u radionici koja je u organizaciji škole domaćina. Radionica se organizuje u prostorijama škole.

10:30

Otvaranje sajma Obraćanje direktorke škole domaćina,  predstavnika Zajednice ekonomskih škola, Školske uprave, Ministarstva prosvete

11:00-14:00

Sajamsko poslovanje sa fizičkim licima Učenici realizuju sajamsko poslovanje, komisija vrši ocenjivanje poslovanja. Nastavnici organizovano odlaze u obilazak grada i okoline.

14:00-15:00

Ručak Ručak u restoranu Medalja koji je u sastavu Sportskog centra, odmah pored hale u kojoj se održava sajam.
Za učenike ručak će biti sukcesivan jer se sajamsko poslovanje ne zatvara. Za nastavnike zajedniči ručak, odmah po završetku obilaska grada i okoline.

15:00-17:00

Sajamsko poslovanje sa fizičkim licima Učenici realizuju sajamsko poslovanje, komisija vrši ocenjivanje poslovanja. Nastavnici učestvuju u radionici koja je u organizaciji KulturKontakta.

17:00

Završetak poslovanja prvog dana Završetak  poslovanja prvog radnog dana, prevoz učenika do Savače, sa obilaskom grada. Završetak poslovanja prvog radnog dana, odlazak u hotel.

19:30

Večera Drugarsko veče za učenike u velikoj sali u objektu u kome su smešteni. Svečana večera za nastavnike u hotelu u kome su smešteni.

Subota, 18.05.2013. godine

Satnica

Aktivnost

Opis

Za učenike

Za nastavnike

07:00

Doručak Nakon doručka učenici napuštaju objekat i organizovano se dovode do hale u kojoj se održava sajam. Po završetku doručka nastavnici će individualno  moći da obiđu halu u kojoj se održava sajam.

08:00-10:30

Sajamsko poslovanje između pravnih lica Virtuelna preduzeća posluju između sebe. Slobodno vreme.

10:30-13:00

Sajamsko poslovanje sa fizičkim licima Učenici realizuju sajamsko poslovanje, komisija vrši ocenjivanje poslovanja. Nastavnici odlaze u  organizovani obilazak rudnika i kafića u Jami RTB-a Bor.

13:00-14:00

Ručak Ručak u restoranu Medalja koji je u sastavu Sportskog centra, odmah pored hale u kojoj se održava sajam.
Za učenike ručak će biti sukcesivan jer se sajamsko poslovanje ne zatvara. Za nastavnike zajedniči ručak, odmah po završetku obilaska RTB-a Bor.

14:00-15:00

Zatvaranje sajma Obraćanje direktorke škole domaćina,  predstavnika Zajednice ekonomskih škola, Školske uprave, Ministarstva prosvete.Proglašenje pobednika, dodela nagrada.Demontaža štandova, koja nije dozvoljena pre zvaničnog zatvaranja sajma.

Organizacioni tim

5. Nacionalnog sajma virtuelnih preduzeća Srbije


Postavi komentar