5. Nacionalni sajam VP Srbije

Početak » Organizator

Organizator

1 Ekonomsko-trgovinska škola je osnovana 1990. godine, kada je svoj rad započela sa 11 odeljenja i 347 učenika. Danas škola broji 18 odeljenja i 440 učenika sa kojima radi ukupno 51 nastavnik. Škola se nalazi u zgradi Tehničke škole (bivše Rudarske). Ukupna površina školskog prostora iznosi 1252,94 m2, od toga je učenički prostor 1114,79 m2 a ostali kancelarijski prostor 138,15 m2.

Verifikovana je za dva područja rada:

  1. Ekonomija, pravo i administracija;
  2. Trgovina, ugostiteljstvo i turizam.

Škola iza sebe ima i mnoge projekte kao što su: „Točak spasa od izduvnog gasa“, „Ne kuliraj nasilje, pobedi ga“, „Svi smo mi ortaci“, „Ponovo na okupu“ i projekat koji se trenutno realizuje „Empowering Young People – Connecting Europe“.

Kontakt:

Adresa: Beogradska 10

Telefon/Fax: 030/2456-310 administracija

Telefon:030/2433-380 direktor ;

е – mail: etsbor@open.telekom.rs

web site: www.etsbor.edu.rs

 GIZ  giz_logo2

Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH  – Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju je organizacija koje posluje u celom svetu u okviru međunarodne saradnje sa ciljem održivog razvoja. GIZ nudi perspektivna rešenja za politički, ekonomski, ekološki i socijalni razvoj u globalizovanom svetu. Pod teškim okolnostima pruža podršku kompleksnim reformama i procesima promena. Njegov cilj je održivo poboljšanje uslova za život ljudi.
GIZ je organizacija na saveznom nivou sa sedištem Bonu i Ešbornu kod Frankfurta na Majni. Osnovano je 1975. kao preduzeće iz privatnog sektora. Njegov glavni nalogodavac je Savezno ministarstvo za privrednu saradnju i razvoj (BMZ). Pored toga, radi i za druge savezne resore, za vlade drugih zemalja, za međunarodne nalogodavce, kao i Evropsku komisiju, Ujedinjene nacije ili Svetsku banku, ali i preduzeća iz privatnog sektora. GIZ svoje zadatke izvršava na dobrotvornoj osnovi. Viškovi se isključivo ponovo koriste za sopstvene projekte u okviru međunarodne saradnje sa ciljem održivog razvoja.
Kulturkontakt 15d1191bc76bc889bfa7849bf49d1e2b
Projektna kancelarija k-education Beograd je osnovana u februaru 2002. godine. Austrijska koordinatorka za obrazovnu saradnju rukovodi kancelarijom po nalogu austrijskog Saveznog ministarstva za prosvetu, umetnost i kulturu, kao i organizacije KulturKontakt Austrija. U uskoj saradnji sa Ministarstvom prosvete i nauke Republike Srbije (MPN) i sa drugim međunarodnim organizacijama sa sedištem u Srbiji, kancelarija k-education Beograd implementira projekte iz oblasti obrazovanja koje finansiraju austrijski i međunarodni donatori.
Zajednica ekonomskih, pravno-birotehničkih, trgovinskih i ugostiteljsko-turističkih škola 
Osnovana je avgusta 2011. godine, a više o njoj možete saznati preko linka http://www.zajednica.edu.rs/#axzz2OsMSaZWf …

2 komentara

  1. da li ce u toku trajanja sajma biti mogucnosti za kopiranje ili stampanje nekog materijala za slucaj da je neko nesto zaboravio

  2. Sonja kaže:

    Naravno da hoće, planirali smo da na info štandu postavimo „3u1“ (štampač, skener i fotokopiraparat), samo neće moći u boji, upravo za takve slučajeve. Pozdrav!

Postavi komentar